Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan lehet egyesületi tag? Úgy, hogy felveszi velünk a kapcsolatot  elérhetőségeinken. Szervezetünk Alapító Okiratát tudomásul veszi, melyet jelen oldal menüjében megtalál. A Belépési Nyilatkozat alul a linken tölthető le .Ha egyetért az alapító okiratban foglaltakkal, akkor részünkre kitöltve vissza küldi a belépési adatlapot. Az adatlap kitöltésével Ön választja ki a számára megfelelő tagságot. Egyben az adatlap aláírásával egyidejűleg elfogadja a választott tagságra vonatkozó tagdíj összegét.Tagfelvételét az Egyesület elnöksége hagyja jóvá.

Kik lehetnek tagok? Minden olyan személy, társaság, vagy cég aki érdeklődik a vasúti közlekedés iránt és hajlandó e közlekedési ágazat népszerűsítésére.  Az egyesületnek minden Magyarországon működő jogi személy is tagja lehet. A jogi személyek tagsági viszonya a rendes tagokéval azonos az alapszabályban meghatározott kivételekkel.

Miért jó tagnak lenni?
Mert- Tagjainkat ellátjuk tagsági igazolvánnyal. Az általunk kiállított igazolvány által a vasút területén történő tanulmányutak során készségesebbek a vasúti dolgozók. A magyarországi vasútmodellező és vasútbarát klubok által rendezett kiállítások pedig díjmentesen tekinthetők meg-szóbeli megegyezés alapján.

Mert- A kereskedelmi árhoz képest kedvezményt nyújtunk az általunk terjesztett Vasút&Modell Vasúttechnikai és Modellezési Szaklap árából.

Mert- A közös szakmai kirándulások alkalmával olyan vasútüzemi területeket tekinthet meg, ahová egyébként magánemberként nehéz a bejutás.

Mert- Részes lehet egy állandó vasúti kiállítás működtetésében.

Mert- Érdekes embereket ismerhet meg, új kapcsolatokat alakíthat ki.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy várjuk jelentkezését elérhetőségeinken.

Bővebben a tagságról az Alapító Okiratunk menü alatt tájékozódhat Alapszabályunkból. További kérdéseit  itt is  felteheti.


A tagfelvételi adatlapunk letöltéséhez katt ide pdf!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

XEvil is decoding 99% types of captcha

(LatonyaMah, 2018.03.28 16:35)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve any antibot captcha.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"