Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fejlesztés alatt...


Ebben a menü pontban a Microsoft Train Simulatort szeretnénk bemutatni, illetve az ahhoz készített kiegészítőket, átfestéseket. A későbbiekben tervezzük itt a játék rövid ismertetését és pár a játékkal kapcsolatos oldal linkjének elhelyezést, természetesen csak információs jelleggel.


A Train Simulator rövid  ismertetése
A szoftver 2CD-n kapható, feltelepítés után 1.7 Gb helyet foglal. Az alapjátékban 6 pálya és a hozzájuk tartozó jellegzetes villany-, gőz- és dízel mozdonyokat tartalmazza. A grafika megfelelő, a fizikai modellek szabadon programozhatóak. A hangok az eredeti mozdonyokról vannak felvéve. A gépigény a mai játékokhoz képest szerény: PII 500Mhz, 32MB-os 3D gyorsítókártya és 128MB RAM ajánlott.

A szimulátorprogram a népszerűségét a szabadon bővíthető járműparknak és a különböző, beépített szerkesztőprogramoknak köszönheti. Rengeteg csapat ontja a különféle mozdonyokat, kocsikat és pályákat. A magyar kiegészítőkről többen is gondoskodnak, ezért szinte minden elérhető: pályák, mozdonyok, kocsik, feladatok, melyekhez ezen az oldalon található a legtöbb link:
msts.lap.hu/

A legismertebb hazai TS fórum itt található: marci.triak.hu/msts/. Itt érdemes kérdéseinket feltenni, de előtte olvassunk bele a futó topikokba, mert jó eséllyel már minden problémát átbeszéltek, esetleg többször is.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

 
 
LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< November / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 642044
Hónap: 3363
Nap: 98